Vi rekryterar!

Din kompetens som digital ledare är efterfrågad!

Vi söker dig som både har kompetens som en digital ledare och vill jobba  i ett värderingsstyrt företag. LEDARE grundades sommaren 2020 och har på kort tid etablerat ett nätverk med konsulter som alla har mångårig erfarenhet från ledarskap. Gemensamt är att vi lever och andas våra värderingar; Valfrihet, Värdighet, Vänlighet och Värdeskapande.


Oavsett om du vill jobba på LEDARE eller vill ingå i vårt nätverk som fristående konsult ser vi fram emot en första kontakt.Valfrihet

Det är upp till dig att välja vilka uppdrag du vill jobba med och hur mycket  du vill jobba. Du väljer själv vilka förmåner du vill ha och vi har en unikt bra pensionslösning. Vi erbjuder dig möjligheten att delta i konferens- och utbildningsresor och betalar för dina certifieringar. Kort sagt väljer du själv de villkor och den arbetsmiljö som passar dig bäst.

Vänlighet

Är du den som först säger god morgon när du kommer till kontoret, som ger en hjälpande hand till dina kollegor och som fokuserar på att vi tillsammans ska nå våra mål? Tror du på tanken att en kväll blir mycket trevligare om du är den som bjuder till och skapar en god stämning? På Ledare har du inte bara kollegor, utan genuina människor där du om du vill kan finna nya vänner och nya influenser. Vi lär av varandra därför att vi bjuder varandra på de kunskaper vi har.

Värdighet

Värdighet genomsyrar det vi gör i det lilla och det stora. Vi är lyckosamma, duktiga och kan påverka många människor. Vi gör det med ödmjukhet och med goda avsikter på ett inlyssnande och sympatiskt sätt. Vi vill skapa ett företag som erbjuder trygghet och flexibilitet på den nya arbetsmarknaden och samtidigt gör det möjligt för dig som individ att göra skillnad i samhället. Vi tror att vi som alternativ behövs för att möta de utmaningarna vi har med hållbart ledarskap och att det är viktigt att alla har chansen att vara med på sina villkor.

Värdeskapande

Vi ska lägga vår tid där vi kan göra skillnad för vår kund, vår partner, vårt företag, våra kollegor och oss själva. Tiden är den viktigaste tillgången vi har. Vi säkerställer att vi använder den så vi gör skillnad. Det handlar om fokus på resultat, både i leverans och i balansen med privatlivet.  Vi ser till att vi har rätt kompetenser, ceritifieringar, vidareutbildningar och kontakter för att få resultat i projekten vi jobbar i och för att få nya influenser.

Copyright © All Rights Reserved